Neem contact op

Chocolat SWITCH E-Store

De overheerlijke chocolade van Chocolat SWITCH, is niet alleen in de winkel te vinden, maar ook online te bestellen.

Wensen
De bezoeker de mogelijkheid bieden om langs eenvoudige weg de chocolade van Chocolat SWITCH online te bestellen door middel van vooruitbetaling of directe ideal afhandeling. Ook hier was het van belang om de e-store zo snel mogelijk in de lucht te krijgen in verband met de eerder opgelopen vertragingen.

Resultaat
Een e-store die via een grafische interface de mogelijkheid biedt om zelfstandig een pakket samen te stellen van vier verschillende smaken tabletten. Het gaat dus niet om standaard pakketten, de bezoeker krijgt de mogelijkheid om zelfstandig een pakket samen te stellen uit de vier smaken die momenteel geboden worden.
Uiteraard moest het mogelijk worden om zelfstandig de producten te kunnen beheren en de bestellingen eenvoudig te kunnen bekijken. De integratie van de Keysite Backoffice systemen, maken het mogelijk om dit eenvoudig en doeltreffend te doen.
Net als met de reguliere website van Chocolat SWITCH, is door een optimale samenwerking de e-store snel online gekomen en kon binnen zeven werkdagen de winkel open voor het publiek

Betrokken partijen
Design:
Dart Group
Backoffice applicatie, website:
2B in Business
Beheer/ onderhoud:
Keysite het backoffice systeem ontwikkeld door 2B in Business

Gevraagde kennis/ diensten
Advies, databasedesign, Scripting (serverside & clientside), iDeal koppeling, Basing, zoekmachine optimalisatie